How Can We Help?

– Algemene info MySite4U

< Terug
LET OP:

Vanwege de overname van de DNS services en domeinen door Oxilion kun je vanaf 20 december 2022:

* DNS en domeinen beheren in Mijn Oxilion.
Voor vragen over domeinen en DNS kun je vanaf 20 december bij Oxilion terecht: info@oxilion.nl of 088 78 77 678

* Mail beheren in MySite4U.
Voor vragen over mail kun je bij Site4U terecht: support@site4u.nl of 085 30 30 999

MySite4U is het systeem waarmee klanten van Site4U diverse zaken kunnen beheren, zoals:

Deze gegevens zijn niet voor iedereen toegankelijk maar worden beschermd via een login.
Aan deze login worden een of meerdere Accounts voor MySite4U toegekend.
Deze Account Types bepalen wat iemand daadwerkelijk mag zien en wijzigen binnen MySite4U.