De ontvangende server van Site4U ondersteunt 25 MB. De spamfilters zijn ongelimiteerd.

Eventuele beperkingen komen meestal door de verzendende mailservers. Voor verzendende mailservers die niet van Site4U zijn (en dit is meestal het geval) is het maximum namelijk verschillend.

Exchange, Exim. Postfix en Sendmail hebben een limiet van 10 MB in default configuraties.

Eigenlijk zijn mails van dergelijke grootte niet handig. Er zijn alternatieven voor zoals FTP of een gratis dienst zoals DropBox.