De mail van Site4U wordt gefilterd via geenspam.mx

Omdat er steeds nieuwe adressen en nieuwe kernwoorden worden gebruikt is het onmogelijk om alle SPAM te filteren, maar gemiddeld word >99,9% van alle spamberichten gefilterd. Het aantal berichten wat onterecht gefilterd wordt is <0.0001 %.

Om te zien wat er allemaal is uitgefilterd als SPAM kun je inloggen op https://panel.geenspam.mx/
Als je nog niet eerder hebt ingelogd klik je op » Retrieve log-in link
Vul het email adres in waarvan je de gegevens wilt inkijken. Klik op "Submit"
Er wordt nu een mail naar dit email adres gestuurd waar een link in staat waarmee je inlogt.
Je moet eenmalig een wachtwoord invullen waarmee je de volgende keren in kunt loggen.

Aan de linkerkant onder Incoming kun je:

• In Log search zien welke mails er de afgelopen 28 dagen binnen gekomen zijn op jouw email adres.
  • In Spam quarantine vind je een lijst met berichten die permanent worden geblokkeerd door het filter.
  • In Incoming delivery queue zie je een lijst met emails die niet worden geaccepteerd door de ontvangende mailserver.
  • Bij Report spam kun je berichten uploaden die dan aan het filter worden toegevoegd zodat het filter bijleert.
  • Bij Report not spam kun je berichten uploaden die dan aan het filter worden toegevoegd zodat het filter bijleert.

Aan de linkerkant onder Outgoing kun je:

• In Log search zien welke mails er de afgelopen 28 dagen verstuurd zijn vanaf jouw email adres.

Aan de linkerkant onder Protection report kun je:

• bij Manage recipients instellen wie er een rapport krijgt met de resultaten van de filtering.

Aan de linkerkant onder Whitelist/Blacklist kun je:

• Een verzender email adres whitelisten. Je kunt hier ook de whitelisting ongedaan maken.
  • Een ontvanger email adres whitelisten. Alle email gericht aan een whitelisted email adres wordt NIET gefilterd.
    Je kunt hier ook de whitelisting ongedaan maken.
  • Een IP adres blacklisten. Alle mails van dit IP adres worden afgewezen door het SPAM filter.

Nog meer informatie over het rapporteren van SPAM vind je in de knowledgebase van de leverancier.